Përmet dhe shkollën në banesën Vllahe

Gjëndeni këtu

CeRPHAAL, në bashkëpunim me Zyrën Rajonale të Arsimit, Përmet dhe shkollën e Mesme  “Sami Frashëri”, në një vizitë edukative në banesën Vllahe. Kjo viziKjo vizitë u shoqërua edhe nga një prej banorëve të vjetër të komunitetit Vllah, i cili, nëpërmjet tregimeve të tij, nxiti kuriozitetin e fëmijëve mbi aspekte të ndryshme të mënyrës së jetesës të këtij komuniteti historik nomad të Luginës së Sipërme të Vjosës.