Rikuperimi i kanalit vaditës në Vllaho-Psilloterë, Përmet ~ 2016

Gjëndeni këtu

Fundjavën e kaluar, ‪CeRPHAAL‬ në bashkëpunim me ‪UGR‬, rikuperuan 2 km të ‪kanalit‬ vaditës ‪tradicional‬ në Vllaho-Psilloterë (‪Përmet‬); aktiviteti u krye me mbështetjen e Bashkisë Përmet, dhe pjesëmarrjen e ‪komunitetit‬ ‪lokal‬ e studentëve vullnetarë të Aleksander Xhuvani University Elbasan.