CeRPHAAL filloi përgatitjen e një dokumentari filmik

Gjëndeni këtu

CeRPHAAL filloi përgatitjen e një dokumentari filmik mbi Luginën e Sipërme të Vjosës. Dokumentari do të jetë një përmbledhje e të gjitha aspekteve të aktiviteteve dhe rezultateve të projektit MEMOLA të kryera në këtë territor studim. 

Postime të ngjashme